Home UiT in Arendonk 2017 Juli Open tuindag(en) Parktuin 't Poeier

Open tuindag(en) Parktuin 't Poeier

Open tuindag(en) Parktuin 't Poeier
Waar:
Parktuin 't Poeier
Wanneer:
23 juli '17
10:00 - 17:00
Prijs:
€ 5,00
Links:
http://www.tpoeier.be
Parktuin 't Poeier is een particuliere tuin van 11.124 vierkante meter. Hij werd door de eigenaars volledig zelf ontworpen en aangelegd. Hij is opgebouwd rond 100-jarige bomen en herbergt ongeveer 2.500 verschillende planten. Verspreid in de tuin staan er een 40-tal tuinornamenten (bronzen, marmers, lava's, gietijzer, Afrikaanse kunst, ...) De tuin heeft een grote vijver met waterval en ... Parktuin 't Poeier is een particuliere tuin van 11.124 vierkante meter. Hij werd door de eigenaars volledig zelf ontworpen en aangelegd. Hij is opgebouwd rond 100-jarige bomen en herbergt ongeveer 2.500 verschillende planten. Verspreid in de tuin staan er een 40-tal tuinornamenten (bronzen, marmers, lava's, gietijzer, Afrikaanse kunst, ...)
De tuin heeft een grote vijver met waterval en aanpalende rotstuin.
Een bronzen fontein van 3,5 m hoog van meer dan 100 jaar oud (Jugendstil) siert het gazon.
De tuin heeft 3 terrassen, waarvan 2 overdekt.De tuin is een oase van rust met prachtige plantencollecties en is bij zonnig weer een echt vlinderparadijs.
De tuin kwam reeds meermaals op TV en er verschenen reeds uitgebreide reportages van de tuin in gerenommeerde tuinmagazines zoals Groei en Bloei, Tuinidee, V.V.P.V., ...

Meer info vindt u op http://www.tpoeier.be

Inkomprijs: 5,00 euro (inclusief drankje)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie