Home Leven Gezondheid Arendonk (be)weegt

Arendonk (be)weegt

Arendonk (be)weegt

Gemeente en OCMW Arendonk hebben samen het charter ‘Gezonde Gemeente’ ondertekend. Daarmee willen we benadrukken dat voor beide besturen de gezondheid van de burgers een belangrijk gegeven is.

Na het succes van 'Arendonk stopt met roken', leggen we in 2017 de focus op ‘bewegen en gezonde voeding’. We willen zo veel mogelijk inwoners uitnodigen om (meer) in beweging te komen, elk op zijn of haar eigen manier. Er is keuze genoeg en iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen. ARENDONK (BE)WEEGT!

Een fitte start voor 2017!
Al goede voornemens gemaakt, maar weet je niet of je ze volhoudt?
Met ‘Arendonk (be)weegt’ willen we gezonde voeding en bewegen inpassen in het dagelijks leven. De winst die we daarmee boeken, laat zich onmiddellijk voelen doordat we beter in ons vel zitten.

Een kilo minder is een leuk extraatje, maar zeker niet het hoofddoel. Samen met jou leggen we de focus zowel op gezonde voeding als op beweging.
Met hulp van deskundigen trachten we je een gezondere levensstijl eigen te maken!

Infomomenten op zaterdag 14 januari om 10.00 uur of om 13.30 uur in De Garve!
Tijdens dit infomoment krijg je antwoorden op vragen als:

  • Individuele deelname of deelnemen aan de groepssessies?
  • Wat houdt de fittest in?
  • Welke beweeg- en gezondheidsactiviteiten worden er georganiseerd?
  • Hoe zit de begeleiding door de diëtisten in elkaar?
  • Hoeveel kost mijn deelname? Wat krijg ik er allemaal voor in de plaats?
  • ...

Voor het infomoment moet je niet inschrijven, voor de FITtest en de groepsessies kan je je tijdens het infomoment inschrijven.

Binnenkort vind je op deze pagina allerlei initiatieven en activiteiten. Een gezonde geest en een gezond lichaam gaan immers hand in hand.

‘Arendonk beweegt’ is een initiatief van de gezondheidsraad en gebeurt in samenwerking met het gemeentebestuur Arendonk, het OCMW en Logo Kempen.