Home Nieuws Cultuur Gluren bij de Buren Huiskamerfestival

Gluren bij de Buren Huiskamerfestival

Gluren bij de Buren Huiskamerfestival

Van 19 tot 28 mei is het weer zo ver: dan gaan enkele Kempense gemeenten weer Gluren bij de Buren. Tien dagen lang kan je in Arendonk, Balen, Dessel, Geel, Laakdal en Mol genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom om te genieten van een uniek, gratis en vooral gezellig optreden.

In Arendonk treden volgende artiesten op:

Vrijdag 26 mei 19.00 uur - MiSólDo
Amper 8 jaar, maar Wout Gastmans heeft al heel wat op zijn palmares staan. Deze jongste artiest van 'Gluren bij de Buren' vertedert met zijn accordeon door liedjes tevoorschijn te toveren als 'Lichtjes van de Schelde', 'Marina' en 'Laat de zon in je hart'. Wout was al een aantal keer te zien op televisie, o.a. in het VTM-programma Little Big Shots.

Zaterdag 27 mei 20.00 uur – jOoZ
jOoZ gaat bij deze gelegenheid eens akoestisch. In juli 2016 speelden ze met hun voltallige band op de picknickdagen in Retie. Toen brachten ze in volle kracht hun eigen repertoire. En dat waren vooral rocknummers. Nu zullen Lieven Melis (zang & gitaar), Els Meulemans (zang) en Dominique Snoeckx (gitaar) een uurtje ingetogen maar sfeervolle covers brengen van o.a. The Beatles, Amy Winehouse en Neil Young. Kom jij chillen met jOoZ?

Zaterdag 27 mei 20.00 uur – Cup of Joe
Dit duo (zangeres en gitarist) brengt akoestische versies van alombekende pop- en rocksongs, gaande van Bill Withers en The Scabs, over Amy Winehouse en AC/DC, tot Guus Meeuwis en Herman Brood. Ideaal voor een avondje smaakvolle coversongs!

Kaarten bestellen kan op www.glurenbijdeburenhuiskamerfestival.be.
Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.