Home UiT in Arendonk 2019 Maart Workshop Jazzdance by Natascha de Jong

Workshop Jazzdance by Natascha de Jong

Workshop Jazzdance by Natascha de Jong
Waar:
Danszaal Molenwiel
Wanneer:
17 maart '19
11:00 - 12:30
Organisator:
Dansstudio Focus vzw
Prijs:
€ 7,50
Natascha Dejong studeerde in 2003 af aan Codarts en vervolgde haar opleiding in New York bij ‘The Ailey School’ en in Los Angeles bij ‘EDGEPAC’.

Natascha heeft in binnen- en buitenland ervaring opgedaan. Ze was onder andere te zien in de musicals Cats, Dirty Dancing, Chicago en On Your Feet. In moderne dansproducties ‘Red, Yellow and Blue’ van Isabelle Beernaert, ‘The Pilgrim Project’ van Joost Vrouenraets en I/II/III/IIII van Kris Verdonck. Ze was tevens te zien in de opera ‘Orfeo and Euridice’ en ze stond op het Londense West End met ballroom en latin dansgezelschap ‘Burn the Floor’.
Naast haar werkzaamheden in het theater is ze ook actief in het commerciële werkveld. Ze was onder meer te zien in Let’s Dance (Duitsland), X Factor (Verenigd Koninkrijk), Strictly Come Dancing (Verenigd Koninkrijk) en The voice of Holland. Ook werkte ze voor merken als Nike, Hunkemöller, Schwarzkopf, Clarks en HTC. In 2010 behaalde ze de finale van SYTYCD.

Naast haar carrière als danseres is ze actief als dansdocente en jurylid bij onder meer de Toneelacademie Maastricht, Lucia Marthas Institute for Performing Arts, ODM Maastricht en de Kunstbende.

Haar meest recente optreden was als Pro-danser bij het televisieprogramma ‘Dancing with the Stars’ in België.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie