Home Arendonk TV

Arendonk TV

Provinciaal kampioenschap miniemen en aspiranten veldrijden 2011

Provinciaal kampioenschap miniemen en aspiranten veldrijden 2011

De Koninklijke Arendonkse Wieler- en Supporterclub vzw organiseerde voor de tweede keer de provinciale kampioenschappen veldrijden voor miniemen en aspiranten te Arendonk.

 

Lees meer

Oktoberfjest

Oktoberfjest

De jeugdraad organiseert in 2012 een heus schlagerfestival: Oktoberfjest. De volledige dag is gewijd aan het schlagergenre, ambiance verzekerd voor jong en oud, met zowel Vlaamse toppers als lokaal talent op het podium in de Bemdhal.

Lees meer

Academie : het witte huis

Academie : het witte huis

In het kader van Arendonk 800 werd onze befaamde wielrenner Rik Van Steenbergen geroemd in zouttapijten. De jongeren van de middelbare graad werkten aan dit project in het "witte huis" .

 

Lees meer

800 jaar geleden

800 jaar geleden

50 jaar geleden kregen we van Jef De Pauw & Armand Preud 'homme het geweldige nummer "Arendonk, ons schone stad".

Voor 800 jaar Arendonk kregen we van Billy Jet (Pieter Erpels & Stephane Maes) "800 jaar geleden". 

 

Lees meer

Okra speldag - Lange versie

De sportdag van Okra bracht heel wat mensen tesamen op deze warme dag.

De Arendonkse leden waren in hun nopjes want zij eindigden als eersten van de 12 deelnemende gemeenten.

Lees meer

Babbelbox

Babbelbox

De Arendonkse Videoclub was aanwezig met de Babbelbox op de jaarlijkse Teljoorlekkersdag waarvan hier het resultaat.

Lees meer

Ronde van Belgie

Ronde van Belgie

Als geboortedorp van Rik Van Steenbergen moet de wielertraditie van Arendonk in 2012 zeker de verdiende aandacht krijgen. Met enige fierheid kunnen wij u dan ook de tijdrit uit de Ronde van België presenteren, met vertrek in Turnhout en aankomst in het centrum van onze gemeente. De renners zullen via Ravels komen met aankomst ter hoogte van het gemeentehuis.

 

26 mei werd Arendonk dan ook een volle dag in de kijker gezet. Omdat het om een tijdrit gaat, genoten de toeschouwers een hele middag van het spektakel in het dorp. Bovendien volgde er achteraf een volksfeest voor elke Arendonkenaar!

 

Videorealisatie van de Arendonkse Videoclub

Lees meer

Arendonks Kampioenschap Buikschuiven 2012

Arendonks Kampioenschap Buikschuiven 2012

Videoverslag van het kampioenschap buikschuiven 2012

Lees meer

Voorstelling programma feestjaar

Voorstelling programma feestjaar

In 1212 verleende de hertog van Brabant de ‘vrijheidsrechten’ aan Arendonk. Naar aanleiding van de 800ste verjaardag van ons dorp in 2012 staat Arendonk een heel jaar op zijn kop!

 

2012 wordt dan ook een jaar boordevol activiteiten en evenementen op sociaal-cultureel, muzikaal en sportief gebied. Dankzij de enthousiaste medewerking van talrijke verenigingen, openbare diensten, scholen en organisaties wordt een zeer gevarieerd programma gepresenteerd zodat iedereen, jong en oud, kan meegenieten tijdens de viering van 800 jaar Arendonk. Speciaal voor dit jubileumjaar werd een vzw met breed maatschappelijk draagvlak opgericht voor de coördinatie, ondersteuning en promotie van de feestelijkheden.

Lees meer

Kerstboomverbranding XL

Kerstboomverbranding XL

De jaarlijkse kerstboomverbranding wordt het officiële startsein voor de feestelijkheden rond ‘800 jaar Arendonk’: het vreugdevuur zal uitbundig branden met verzekerde ambiance aan de talrijke kraampjes van verenigingen.

Met optreden van Laura Lynn en Matthias Lens!

Lees meer