Home Arendonk TV Evenementen Teljoorlekkersdag 2013

Teljoorlekkersdag 2013

De Teljoorlekkersdag, een organisatie van de cultuurraad, is een dag boordevol plezier voor jong en oud in het verkeersvrije centrum van Arendonk. Vanaf 14 uur kunnen kinderen zich uitleven op de vele attracties: springkastelen, go-carts, kinderboerderij, ballonwedstrijd, ponyrijden en volksspelen. Aan de gezellige terrasjes zorgen Arendonkse verenigingen voor hapjes en drankjes aan democratische prijzen. En natuurlijk is er weer gratis rijstpap voor elke teljoorlekker.

De hele namiddag vind je talent van eigen bodem op de dansvloer: Double U Country Dancers, Dansliga, Djembe, Hachiko en Okra. Op het podium staan onze muziekverenigingen paraat: Accordeonclub De Harmonikavrienden, Fanfare Wampegalm en Harmonie de Arend.

Kraampjes zijn er van zijn er van Okra, Dansliga, De Distelvink, BBC Okido, Gezinsbond, Femma Voorheide, Djembe, De Kanarievrienden, Hachiko, Double U Country Dancers, Sint-Sebastiaansgilde, Toerisme Arendonk, Events without Limits, Fair Trade Arendonk, Hondenschool Snuffel, HTP Racing, RT Glosso, Rallycross Team, De Grenslandtrekkers, LRV en Wijngilde. De Arendonkse Videoclub maakt ook dit jaar weer een filmpje van deze onvergetelijke dag.

Dit jaar wordt het programma van de Teljoorlekkersdag voorafgegaan door de inhaling van de nieuwe burgemeester. Al wie burgemeester Kristof Hendrickx wil toejuichen is welkom om 13.15 uur aan zijn woning in de Wezenstraat. Daar vertrekt de stoet richting het podium aan het gemeentehuis waar de burgemeester de Arendonkenaars zal toespreken.