Home Arendonk TV Sport

Arendonk TV: Sport

Wie kent de Arendonkse sportlaureaten 2017?

Wie kent de Arendonkse sportlaureaten 2017?

In functie van de sportlaureatenviering in de Garve op vrijdag 23 februari 2017, polste de Arendonkse Videoclub, samen met Jeroen van der Loop naar de kennis van de Arendonkse bevolking over onze sportlaureaten

 

Lees meer

Okido Dames 2 – Gelo Belgium

Okido Dames 2 – Gelo Belgium

Als afsluiter van een schitterend 2014, waar GELO Europees kampioen werden op de Special Olympics, spelen zij op uitnodiging van Okido Arendonk een demonstratiewedstrijd tegen het plaatselijke damesteam van Okido.

Lees meer

Afscheidswedstrijd Liesbet de Vocht

Afscheidswedstrijd Liesbet de Vocht

Woensdag 16 juli was er in Arendonk een afscheidswedstrijd voor Liesbet De Vocht. De voormalig Belgisch kampioene zal pas definitief stoppen aan het einde van dit seizoen, maar ze wou nu al de tijd nemen om familie, vrienden en supporters te bedanken. Uiteraard waren de Lotto Belisol Ladies vertegenwoordigd met onder meer Jolien D'hoore, Isabelle Beckers en Celine Van Severen. Ook wereldkampioene Marianne Vos was afgezakt naar Arendonk. Liesbet De Vocht reed na 81 kilometer, vijftien rondjes van 5,4 kilometer, als eerste over de meet.

Lees meer

Sportfiguur 2013

Sportfiguur 2013

Wereldkampioen oriëntatielopen Roger Hendrickx (60), Belgisch kampioen cross duatlon Marc Monden (51) en Belgisch kampioen veldlopen Fabian Verwaest (13) waren genomineerd voor de titel van 'Sportfiguur van het jaar' in Arendonk.

Op vrijdag 17 januari 2014 viel het verdict en daarmee werd Fabian Sportfiguur van 2013.

 

Lees meer