Home Bezoeken Wandelen Proevertjesroute

Proevertjesroute

Proevertjesroute

Wat is er leuker dan een keertje lekken en gezellig op stap gaan? Elf keer lekker en gezellig op stap gaan! Dat kan gemakkelijk met de Proevertjesroute van Toerisme Arendonk en de lokale HoReCa.

Het concept is – hoe kan het ook anders – eenvoudig verrassend. Voor amper vier euro per persoon koop je een handig mapje met maar liefst elf uitgewerkte wandelingen, die in afstand variëren van 2,8 tot 5,2 km. Voor elke deelnemende horecazaak krijg je een aangepaste wandeling, met vertrek en aankomst aan die zaak. Als beloning voor jouw sportieve prestatie biedt elke zaak jou eenmalig een smakelijk extraatje of een fikse korting aan. Er is ook steeds een aangepast aanbod voor kinderen.
Ga dus letterlijk en figuurlijk op stap met de Proevertjesroute. Alleen, met z’n tweetjes, met familie of vrienden. We geven jullie elf goede redenen om lekker op verkenning te gaan in Arendonk.

De Proevertjesroute is te koop bij de dienst vrije tijd op het gemeentehuis of bij de deelnemende horecazaken: Assurance – Bemdkaffee – De Gouden Arend – De Grill – De Ster – DeVille – PC De Vraai – Postelboershof – Renova – Theehuis Talander – Valkenhof.
De Proevertjesroute loopt tot 31 maart 2017 (of tot uitputting van de voorraad).