Home Leven Gezondheid Arendonk ontstrest Grip op je administratie

Workshop ‘Grip op je administratie’

Grip op je administratie

Moedeloos van de stapels papier? Krijg weer grip op je administratie in 4 simpele stappen! Erger je je aan de alsmaar aangroeiende stapels papier op eettafel en bureau? Vind je het lastig te bepalen wat je met binnengekomen post moet doen? Word je onrustig van de achterstanden bij het verwerken van betalingen en andere administratieve zaken? Heb je een verouderd, rommelig archief en ben je regelmatig wanhopig op zoek naar dat éne document? Kost het je moeite je administratie op orde te houden? Geen nood, ook jij kan je administratie probleemloos leren bijhouden!

In de workshop ‘Krijg weer grip op je administratie in 4 simpele stappen’ ontdek je hoe je gemakkelijk binnenkomende post sorteert, beantwoordt en archiveert moeiteloos bepaalt wat er met de binnengekomen post moet gebeuren, een eenvoudig administratiesysteem opzet dat bij jou past, snel het juiste document terugvindt en met gemak je administratie op orde houdt!

  • Wanneer & waar: dinsdag 20 maart 2018 om 19u30 in de OCMW-raadzaal
  • Begeleiding: Esther van Organised by ME
  • Organisatie: Gezonde Gemeente Arendonk
  • Prijs: € 5
  • Inschrijven: Inschrijven kan hier, bij Rienel op 014 40 10 41 of aan het onthaal van het gemeentehuis of het sociaal huis