Home Leven Gezondheid Arendonk ontstrest Hoe slapen weer een zaligheid werd

Voorstelling-getuigenis ‘Hoe slapen weer een zaligheid werd’

Hoe slapen weer een zaligheid werd

1 op 6 Vlamingen grijpt naar slaapmiddelen, Kris Baert kan erover meepraten. De dood van zijn vader en zijn stresserende job als journalist deden hem naar de slaappillen grijpen. Een verslaving die 10 jaar duurde. “Als je van een half tabletje naar een volledig overschakelt. En nadien naar 2 of 3 pillen per nacht. Dan weet je dat je niet goed bezig bent. Bovendien slaap je daar niet beter van. De kwaliteit van mijn slaap ging erop achteruit en overdag was ik geen mens meer”.

Dankzij intensieve slaaptraining, steun van familie en een nieuwe werkomgeving kon Kris zijn verslaving overwinnen. Baert maakte over zijn gevecht tegen slaappillen een voorstelling. Tussendoor zingt Kris ook een paar prachtige, Nederlandstalige liedjes die iets te maken hebben met slapen ... Gitarist Eddy Peremans begeleidt hem daarbij op sublieme wijze. En er is ook de snelle, lichtvoetige maar zeer leerrijke SLAAPKWIS.

  • Wanneer & waar: vrijdag 27 april 2018 om 19u30 in de bib
  • Begeleiding: Kris Baer en gitarist Eddy Peremans
  • Organisatie: Gezonde Gemeente Arendonk i.s.m. de bibliotheek
  • Prijs: gratis
  • InschrijvenInschrijven kan hier, bij Rienel op 014 40 10 41, aan het onthaal van het gemeentehuis of het sociaal huis of bij de bibliotheek op 014 67 16 14