Home Leven Jeugd Funky Fridays

Funky Fridays

Funky Fridays

Wat?

De jeugddienst organiseert op enkele vrijdagen in de grote vakantie enkele vet coole activiteiten voor jongeren tussen 12 en 15 jaar. We palmen jeugdhuis 't Onkrooid in en maken ook de buurt onveilig.Weg van zeurende ouders, tijd voor Funky Fridays!

Voor wie?

Alle kinderen tussen 12 en 15 jaar kunnen zich inschrijven voor de Funky Fridays.
Ook kinderen van buiten Arendonk kunnen zich inschrijven. Als er bijvoorbeeld een vriend of vriendin op bezoek komt uit een ander dorp, dan kan ook hij/zij zich gewoon mee opgeven.

Hoe moet je inschrijven?

Dit doe je aan de blauwe balie van het gemeentehuis. Het aantal plaatsen voor de activiteiten zijn beperkt. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Meer informatie vind je terug in de flyer.

Moet je afmelden?

Indien je eens niet kan komen, laat je dat ruim op tijd weten. Zo kunnen andere kinderen, die op de reservelijst staan, deelnemen. Je krijgt het inschrijvingsgeld gewoon terug. Indien je niet twee dagen vooraf afmeldt, ben je het inschrijvingsgeld kwijt.

Personen die misbruik maken door zich in te inschrijven maar niet komen opdagen, kunnen worden uitgesloten voor een volgende activiteit.

Een activiteit kan uitzonderlijk afgelast worden mochten er te weinig inschrijvingen zijn.

Locatie

 

Downloads