Home Leven Sport Zeker sporten

Zeker sporten

Zeker sporten

Inwoners van Arendonk sporten veilig

Niet in een sportclub, maar wel sportief? Hou je conditie, en die van je gezin, veilig op peil. De gemeente Arendonk biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent. Voor € 20 per jaar sport je gezond. Bovendien geniet je van tal van bijhorende voordelen.

Interesse? Surf naar zekersporten.be/arendonk en sport onmiddellijk veilig.

Vijf redenen waarom inwoners van Arendonk veilig sporten

De gemeente Arendonk biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete gezondheidssport beoefent. Voor jou alleen, of voor het hele gezin? We geven je 6 redenen waardoor jullie meteen de sprong willen wagen.

1. Voor slechts € 20 per jaar krijg je tips, advies én een bijhorende sportverzekering. Schrijf je met het hele gezin in? Dan betaal je € 35 per jaar. De prijs voor deze sportpakketten zijn de goedkoopste in hun soort.

2. Regelmatig krijg je een vakkundige motivatietip op je afgevuurd. Slimme training, energieke voeding, nieuwe trends,… je bent van alles op de hoogte.

3. Je mutualiteit betaalt je sportpakket gedeeltelijk of volledig terug.

4. Je bent 24u/24u, 7d/7d en overal ter wereld verzekerd voor volgende gezondheidssporten: wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen en yoga.

5. Als Zeker Sporten-lid krijg je een cadeaubon van € 6 bij Decathlon.

Interesse? Surf naar zekersporten.be/arendonk en sport onmiddellijk veilig.