Home Leven Vrije tijd Infrastructuur Zalen Gemeenschapscentrum Zaal De Arend

Zaal De Arend

Waar?

Wampenberg 117

 

Accommodatie

Zaal De Arend bestaat uit een feestzaal en een café, gescheiden door een ruime schuifdeur met glas. Er zijn tafels en stoelen voor 80 personen, een tiental krukken en tevens 5 statafels beschikbaar. Ruim glazenbuffet, tapkraan en koelkasten.

Er is een muziekinstallatie aanwezig. Deze omvat radio, cassette, cd en twee boxen zowel in het café als in de zaal. De boxen kunnen afzonderlijk ingeschakeld worden.

De keuken is uitgerust met dubbele spoeltafel, een gasfornuis met 5 branders, een dampkap, een heteluchtoven, 2 koelkasten en een koffepercolator. Ruim assortiment van borden, tassen en bestek zowel voor koffietafel als warme maaltijden zijn aanwezig alsook enkele kookpotten, pannen, schotel en divers keukengerei.

De zaal is voorzien van een sanitaire ruimte met twee damestoiletten, een herentoilet, twee urinoirs en een lavabo met spiegel.

Zaal De Arend is gelegen in een rustig woonerf, met plantsoenen en een grasweide met linden; vlakbij een ruime parking en rustzone. Achterliggend een graspleintje met combi-speeltuig en bijkomende parkeergelegenheid.

 

Reserveren?

Zaal De Arend kan worden gereserveerd bij Koninklijke Harmonie De Arend, contactperoon Jan Nijs, Wampenberg 117, 2370 Arendonk (014 67 85 52 -jnijs@skynet.be).

 

Meer info

Tarieven en andere informatie vind je terug in onderstaande nota.