Home Leven Vrije tijd Zwembad Zwemlessen

Zwemlessen

Voor de zwemlessen werkt de gemeente Arendonk samen met Sportfocus vzw.

Sportfocus biedt volgende zwemlessen aan:

 

Zwemlessen voor kinderen

Op een speelse, leuke manier leren we de kinderen zwemmen. Tijdens het schooljaar worden er 3 lessenreeksen gegeven.Op woensdag is er zwemles om 15.30 uur, 16.10 uur, 16.50 uur, op donderdag om 16.20 uur en 17.00 uur. Deze lessen duren telkens 40 minuten.

Tijdens de paasvakantie en de eerste 2 weken van de zomervakantie worden er turbolessen georganiseerd. Kinderen kunnen hieraan deelnemen vanaf 4,5 jaar.

 

Recrea

Voor de kinderen die na de zwemlessen (behalen van het orka-brevet) nog willen blijven verder zwemmen, bieden we het recreazwemmen aan. Dit gaat door op donderdag om 17.40 uur. Kinderen leren hier op een leuke manier hun schoolslag verfijnen, crawl en duiken.

 

Zwemlessen voor volwassenen

Zwemlessen voor volwassenen op alle niveaus, van de absolute beginners tot de ver gevorderde zwemmers. De lessen gaan door op maandag en donderdag van 21.00 uur tot 22.00 uur.

 

Aquagym

Aquagym voor iedereen die wil. Je leert er op een leuke manier in het water aan de conditie en gezondheid werken. De lessen gaan door op dinsdag om 20.00 uur en 21.00 uur en donderdag om 12.00 uur.

 

Alle info vind je op de website van Sportfocus: www.sportfocus.be.

Ook de inschrijvingen gebeuren via deze website. Sportfocus werkt niet met wachtlijsten.

Is er iets niet duidelijk? Je kan Sportfocus contacteren via arendonk@sportfocus.be.