Home Nieuws Bestuur Advertentiewerving infogids

Advertentiewerving infogids

Advertentiewerving infogids

Het gemeentebestuur werkt samen met uitgeverij PUBLI-touch aan een nieuwe uitgave van de gemeentelijke infogids. Dankzij advertenties kan deze infogids gratis worden aangeboden. Een vertegenwoordiger van uitgeverij PUBLI-touch start in de week van 7 januari 2019 met de advertentiewerving bij de lokale handelaars. Uiteraard is elke handelaar vrij om al dan niet in te gaan op dit voorstel.

Uitgeverij PUBLI-touch is de enige firma waarmee het gemeentebestuur een samenwerkingsakkoord heeft voor de realisatie van een infogids. De vertegenwoordiger van deze firma kan dat aantonen aan de hand van een officiële brief van het gemeentebestuur, ondertekend door de burgemeester en de algemeen directeur. Firma’s die deze brief niet kunnen tonen, hebben geen enkele band met het gemeentebestuur.

Je kan de vertegenwoordiger van PUBLI-touch, Serge Puls, contacteren via serge@inforegio.be of 0476 44 14 10.

We raden je aan om steeds de aanbevelingsbrief van het gemeentebestuur op te vragen als je benaderd wordt voor advertentiewerving. Er zijn immers voortdurend malafide verkopers op pad die beweren een samenwerkingsakkoord met het gemeentebestuur te hebben. Bij twijfel contacteer je best het gemeentebestuur.