Home Nieuws Bestuur Valse Pidpa-medewerkers op pad

Valse Pidpa-medewerkers op pad

Valse Pidpa-medewerkers op pad

Pidpa werd de afgelopen dagen verschillende keren gecontacteerd rond personen die zich valselijk voordoen als medewerkers van Pidpa en op die manier proberen om woningen binnen te komen of te achterhalen wanneer je niet thuis bent.

Het is belangrijk om te weten dat Pidpa nauwelijks bij haar klanten in de woning zelf moet zijn. Dat gebeurt slechts in heel uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij de plaatsing, vervanging of herstelling van een watermeter: werkzaamheden die op afspraak gebeuren.

Bij andere werkzaamheden, zoals bij staalnames om de waterkwaliteit aan de kraan te controleren, gebeurt dit zonder afspraak. In dat geval zijn er een aantal zaken die je kan controleren om na te gaan of hij werkelijk is wie hij zegt: kledij waarop duidelijk 'Pidpa' staat vermeld en/of een voertuig met het logo van Pidpa. Daarnaast is elke medewerker van Pidpa in het bezit van een officiële personeelskaart.

Aarzel niet om bij de minste twijfel het gratis klantennummer 0800 90 300 te contacteren. Zij kunnen snel bevestigen of bij jou werken werden ingepland.