Home Nieuws Coronavirus Gewijzigde dienstverlening door coronavirus

Gewijzigde dienstverlening door coronavirus

Om onze inwoners en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus heeft het gemeentebestuur enkele extra maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig tot en met 19 april 2020.

Gemeentehuis

Het gemeentehuis sluit de deuren voor vrije inloop. Onze medewerkers blijven wel telefonisch en per mail bereikbaar.

Als je toch echt in het gemeentehuis moet zijn, maak je vooraf een afspraak bij de juiste dienst. Dat kan telefonisch (enkel tijdens de openingsuren) of per mail.

De schuifdeur aan de inkom van het gemeentehuis blijft gesloten. Je kan aan de zijdeur aanbellen, een medewerker zal je via de parlofoon vragen bij welke dienst je een afspraak hebt en je binnenlaten.

In de namiddag zijn de gemeentelijke diensten telefonisch niet bereikbaar. Je kan dan wel nog steeds contact opnemen per mail.

Sociaal Huis

Ook voor het Sociaal Huis vragen we om, ook voor de balie, de komende weken zo veel mogelijk op afspraak langs te komen. Een afspraak maken kan via info@ocmwarendonk.be of 014 40 10 50. Je kan uitzonderlijk je aanvragen ook telefonisch doen. Later wordt dan een moment afgesproken waarop je langs kan komen om je aanvraag te handtekenen.

Afspraken bij de maatschappelijk assistenten kunnen gewoon blijven doorgaan.

De Minder Mobielen Centrale rijdt voorlopig niet, dit om onze vrijwillige chauffeurs en de gebruikers te beschermen.

Zwembad

Het zwembad blijft gesloten tot en met 19 april 2020.

Bibliotheek

Ook de bibliotheek (en het leescafé) blijft gesloten tot en met 19 april 2020.

Als je op dit moment nog boeken of andere materialen van de bib thuis hebt, hou je die bij tot wanneer de bib weer wordt geopend. De uitleentermijn werd automatisch verlengd tot 30 april 2020. Hiervoor hoef je zelf niets meer te doen. Meer informatie vind je op de website van de bib.

Sinds donderdag 26 maart is er een beperkte uitleen mogelijk via de afhaalbib. Meer info daarover vind je op de website van de bib.

Containerpark

Het containerpark opent opnieuw onder strikte voorwaarden vanaf 8 april 2020. Meer informatie hierover volgt nog.

 

Maatregelen voor de scholen vind je hier.