Home Nieuws Cultuur

Nieuws: Cultuur

Arendonks dialect is hét erfgoed

Arendonks dialect is hét erfgoed

Zondag 22 april was het Erfgoeddag in Arendonk. Tijdens deze dag kon iedereen stemmen voor zijn favoriete Erfgoed van Arendonk. De grote overwinnaar is het Arendonks dialect geworden.

Lees meer

WAK 2018: Kunst buiten!

WAK 2018: Kunst buiten!

Van 27 april tot en met 6 mei 2018 vindt opnieuw de Week van de Amateurkunsten (WAK) plaats. De WAK is een kunstweek voor en door iedereen die gepassioneerd is door kunst in de vrije tijd. Dit jaar geven amateurkunstenaars uit allerlei disciplines het beste van zichzelf rond het thema “Kunst buiten!”: kunst in de publieke ruimte, (voor het eerst) naar buiten komen met je kunst, de plaats van kunst binnen de samenleving. Of kleur jij liever buiten de lijntjes?

Lees meer

Cultuurkalender voorjaar 2018

Cultuurkalender voorjaar 2018

Vers van de pers: de nieuwe cultuurkalender voorjaar 2018! Alle activiteiten van de bibliotheek en de cultuurdienst op een rij. Lezingen, workshops, film ... voor ieder wat wils! Download de folder hieronder.

Lees meer

Uw filmpjes binnenkort op RTV? Dat kan!

Bij RTV zijn ze op zoek naar sfeervideo’s van 3 minuten over historische of bijzondere gebouwen uit hun zendgebied. Ook Arendonk kan hiermee in de kijker gezet worden!

Wilt u graag uw eigen werk zien op je regionale zender?
Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar receptie@rtv.be

Lees meer