Home Nieuws Cultuur Beeldjes ComingWorldRememberMe

Beeldjes ComingWorldRememberMe

Beeldjes ComingWorldRememberMe

In maart dit jaar maakte Arendonk 1 111 beeldjes voor het project ComingWorldRememberMe. Zo bouwden wij mee aan een indrukwekkend monument van meer dan 600 000 beeldjes.

Intussen koppelde de organisatie elk beeldje aan de naam van een oorlogsslachtoffer. Via de website www.cwrm.be/nl/link-namenlijst kom je te weten aan welk slachtoffer je werd verbonden.

De land art installatie huist slechts tijdelijk in provinciedomein De Palingbeek. De beeldjes zullen zo veel mogelijk terugkeren naar zij die essentieel waren in hun ontstaan: de makers.

Alle peters en meters van het project kunnen ter plaatse een beeldje ophalen vanaf eind 2018 (Parking Palingbeekstraat 10, 8902 Zillebeke). Om een concrete ophaaldatum te bepalen, hou je best de website van CWRM in het oog in december.

De gemeente plant een groot deel beeldjes op te halen voor o.a. de Arendonkse scholen en deelnemers. Heb jij in maart een beeldje gemaakt en wil jij een beeldje verkrijgen via de gemeente? Geef dit dan door via dit formulier vóór 11 november.

Als we voldoende beeldjes kunnen bekomen, word je gecontacteerd waar en wanneer je het beeldje kan afhalen.

Opgelet! Het gaat om een willekeurig beeldje uit de land art installatie, niet het beeldje dat je zelf gemaakt hebt.