Home Nieuws Cultuur Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren

Binnenkort gaan we opnieuw Gluren bij de Buren! Van 24 mei tot en met 2 juni ontvangen Arendonkse huiskamers artiesten uit onze buurgemeenten en omgekeerd. Maak je keuze uit alle 47 optredens en bestel je gratis tickets op www.glurenbijdeburenhuiskamerfestival.be!

Van 24 mei tot 2 juni 2019 is het weer zo ver: dan gaan enkele Kempense gemeenten Gluren bij de Buren. 10 dagen lang kan je in Arendonk, Dessel, Geel, Laakdal, Lommel, Mol en Retie genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer.

Voor één keer staat de artiest op het tapijt, terwijl het publiek plaatsneemt op de sofa, de salontafel of het keukenblok. De artiesten spelen in een huiskamer uit een andere deelnemende gemeente. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom om komen te genieten van een uniek, gratis en vooral gezellig optreden. Coverbands en klassieke muziekensembles, een goochelaar of een goede dosis humor? Het programma heeft voor ieder wat wils en vooral huiselijkheid troef!

In Arendonk vinden volgende optredens plaats:

Ook Arendonks talent trekt de gemeentegrenzen over:
  • vrijdag 24 mei, 20.00 uur Teazing – Dessel
  • zaterdag 25 mei, 14.00 uur Cantamare – Mol
  • zaterdag 25 mei, 20.00 uur Tequila Sunset - Dessel
  • zaterdag 25 mei, 20.30 uur Peacock & Lady N – Dessel
  • dinsdag 28 mei, 20.00 uur The Red Eye - Laakdal
  • woensdag 29 mei, 19.30 uur Preludo - Lommel
  • zondag 2 juni 10.00 uur, De Gezellen - Dessel

Ontdek het volledige programma van alle 47 optredens op www.glurenbijdeburenhuiskamerfestival.be. Bij bestelling van je tickets, ontvang je het adres van het optreden. Toegang is steeds gratis, de artiesten gaan rond met de klak. Ga mee Gluren bij de Buren!