Home Nieuws Cultuur WAK 2018: Kunst buiten!

WAK 2018: Kunst buiten!

WAK 2018: Kunst buiten!

Van 27 april tot en met 6 mei 2018 vindt opnieuw de Week van de Amateurkunsten (WAK) plaats. De WAK is een kunstweek voor en door iedereen die gepassioneerd is door kunst in de vrije tijd. Dit jaar geven amateurkunstenaars uit allerlei disciplines het beste van zichzelf rond het thema “Kunst buiten!”: kunst in de publieke ruimte, (voor het eerst) naar buiten komen met je kunst, de plaats van kunst binnen de samenleving. Of kleur jij liever buiten de lijntjes?

Op 5 en 6 mei 2018 organiseert Creatief Arendonk i.s.m. de cultuurdienst een tentoonstelling in en rond de oude beeldhouwklassen van de academie achter het gemeentehuis. Hou je van schilderen, fotograferen, beeldhouwen of beoefen je nog andere beeldende kunst? Dan kan jij samen met andere vrijetijdskunstenaars je werk tentoonstellen. Of ga ter plaatse aan de slag en laat zien hoe jouw werk tot stand komt!

Inschrijven kan tot 31 maart 2018 bij de cultuurdienst. De deelnameprijs bedraagt 10 euro.

WAK zoekt nieuw bloed!
Zin om de handen uit de mouwen te steken voor kunst en Arendonks talent? Creatief Arendonk zoekt jonge krachten voor de opvolging van de WAK.

Meer info en inschrijven
Cultuurdienst (blauwe balie) - tel. 014 40 90 99 - katrijn.van.gorp@arendonk.be
Creatief Arendonk - Luc Blockx - tel. 014 67 10 85 - blockxl@gmail.com