Home Nieuws Cultuur WAK 2019: schrijf je nu in!

WAK 2019: schrijf je nu in!

WAK 2019: schrijf je nu in!

Ook in 2019 zetten Creatief Arendonk en de cultuurdienst Arendonks talent in de spotlight tijdens de Week van de Amateurkunsten (WAK). Laat je creaties zien op 1 en 2 juni tijdens een tentoonstelling met vrijetijdskunstenaars uit allerlei disciplines. Inschrijven kan tot eind maart bij de cultuurdienst.

De WAK zet amateurkunsten in de spotlight, voor en door iedereen die gepassioneerd is door kunst in de vrije tijd.

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 organiseert Creatief Arendonk i.s.m. de cultuurdienst een tentoonstelling. Deze vindt plaats in en rond de oude beeldhouwklassen van de academie achter het gemeentehuis.

Vrijetijdskunstenaars uit allerlei disciplines geven er het beste van zichzelf. Hou je van schilderen, fotograferen, beeldhouwen of beoefen je nog andere beeldende kunst? Dan kan jij samen met andere kunstenaars je werk tentoonstellen. Of ga ter plaatse aan de slag en laat zien hoe jouw werk tot stand komt. De tentoonstelling wordt aangevuld met creatieve animatie voor kinderen en enkele muzikale optredens doorheen het weekend.

Inschrijven kan bij de cultuurdienst tot 31 maart 2019. De deelnameprijs bedraagt 10 euro.

Zin om de handen uit de mouwen te steken voor kunst en Arendonks talent? Helpende handen voor de tentoonstelling of cafetaria zijn heel welkom.