Home Nieuws Jeugd

Nieuws: Jeugd

Superheldenkamp

Superheldenkamp

De laatste week van de zomervakantie is er geen speelpleinwerking Speelvogels. Voor de kleuters en de kinderen van de lagere school organiseert het gemeentebestuur daarom van 26 tot 30 augustus 2019 een Superheldenkamp i.s.m. Sporta vzw.

Lees meer

Funky Fridays

Funky Fridays

Ook het programma van onze tienerwerking Funky Fridays is klaar. Geen doodgewone zomervakantie voor onze jongeren tussen 12 en 15 jaar! De jeugddienst organiseert op 4 vrijdagen in de vakantie vet coole activiteiten. We trekken eropuit en we maken er een te gekke namiddag van. Weg van zeurende ouders, tijd voor Funky Fridays!

Lees meer

Speelvogels zomer 2019

Speelvogels zomer 2019

Ben jij een Speelvogel van 2,5 tot 15 jaar? Dan kan je ook deze zomer weer komen meespelen, ravotten, kokkerellen, knutselen en nog zoveel meer! Maar liefst acht weken staan onze enthousiaste animatoren dagelijks voor jullie klaar van 's morgens tot 's avonds. Bij Speelvogels Arendonk ben je welkom voor hele of halve dagen.

Lees meer

Programma Grabbelpas zomervakantie 2019

Programma Grabbelpas zomervakantie 2019

Het programmaboekje voor de Grabbelpas is klaar! Benieuwd welke leuke activiteiten er weer georganiseerd worden tijdens de zomervakantie? Download dan het programmaboekje hieronder.

Lees meer

Vrijetijdsgids 2018-2019

Vrijetijdsgids 2018-2019

Is jouw oogappel tussen 5 en 12 jaar?

Ben je op zoek naar een geschikte activiteit voor hem of haar in Arendonk?

Ontdek dan hier in een handig overzicht alle verenigingen op gebied van cultuur, jeugd en sport. Het aanbod geldt voor het hele (school)jaar, dus niet louter één activiteit op jaarbasis.

Elke vereniging met een structurele jeugdwerking stelt zich kort voor in deze vrijetijdsgids. Daarbij staan telkens alle praktische gegevens op een rijtje.

Alvast veel speel-en beweegplezier gewenst!

Lees meer