Home Nieuws Jeugd Kunstendag voor Kinderen - 19.11.2017

Kunstendag voor Kinderen - 19.11.2017

Kunstendag voor Kinderen - 19.11.2017

De cultuurdienst en de bibliotheek doen opnieuw mee met de Kunstendag voor Kinderen: een zondagnamiddag vol kunst in allerlei soorten en maten voor iedereen van 3 tot 12 jaar.

Zo brengt Meneer Zee een wervelend verhaal vol dans, muziek en humor voor deugnietjes van 3 tot 6 jaar. Sabine De Vos brengt de 6- tot 8-jarigen aan het dromen met haar vertelling van bijzondere sprookjes over de hele wereld. Creatievelingen tot 12 jaar gaan aan de slag met zaag en hamer en fantaseren zelf een kunstwerk van hout in elkaar!

Tickets voor de voorstellingen en de workshop zijn verkrijgbaar bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis (blauwe balie) en in de bibliotheek. Heb je een vrijetijdspas? Breng ‘m mee en koop je tickets aan halve prijs.

Verder is er in de bib doorlopend van alles te beleven: een minidrukkerij op wieltjes, een “Knip & klik”- fotohoek en een knus animatiefilmhoekje. Verloren gelopen mama’s en papa’s kunnen terecht in het leescafé bij de ouderopvang. Voor de doorlopende activiteiten hoef je niet in te schrijven; die zijn gratis en je kan gewoon deelnemen.

Zondag 19 november 2017
14.00 uur tot 17.00 uur – bibliotheek Arendonk, Deroissart 5