Home Nieuws Jeugd Online inschrijven Grabbelpasactiviteiten

Online inschrijven Grabbelpasactiviteiten

Online inschrijven Grabbelpasactiviteiten

Inschrijven voor de Grabbelpasactiviteiten kan vanaf 2018 ook online. Dit nieuwe inschrijfsysteem moet het vooral voor de ouders gemakkelijker maken.

Wie wil deelnemen aan de activiteiten van de Grabbelpas kan zich registreren via https://reservaties.arendonk.be. Je maakt een profiel aan voor jezelf en geeft voor elk van je kinderen een aantal gegevens in, die voor ons van belang zijn. Elke ouder kan zich vanaf 21 maart 2018 registreren. De link zal in de loop van de namiddag actief zijn. Deze registratie doe je best op voorhand, zodat je op het moment van de inschrijvingen direct aan de slag kan gaan. Wie nog geen Grabbelpasje aangekocht heeft, kan dit na de registratie online aankopen. Je kan hier dan ineens aangeven of je een Grabbelpasprogramma via de post wil ontvangen.

Online inschrijven voor alle Grabbelpasactiviteiten kan vanaf 28 maart om 18.00 uur. De inschrijving moet meteen online betaald worden, dus hou je bankkaart bij de hand. Een inschrijving lukt enkel als ook de betaling ineens in orde gebracht wordt. Je krijgt hiervan een bevestiging per mail. Op de jeugddienst zal tot 19.30 uur iemand aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Wie geen computer heeft kan op datzelfde moment langskomen bij de jeugddienst, waar onze medewerkers jouw inschrijving verder zullen afronden.

Heb je hierover nog vragen, dan kan je altijd terecht bij de jeugddienst, tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Het programmaboekje en een handleiding voor het online registreren/inschrijven kan je hieronder downloaden.