Home Nieuws Jeugd Speelvogels zomer 2019

Speelvogels zomer 2019

Speelvogels zomer 2019

Ben jij een Speelvogel van 2,5 tot 15 jaar? Dan kan je ook deze zomer weer komen meespelen, ravotten, kokkerellen, knutselen en nog zoveel meer! Maar liefst acht weken staan onze enthousiaste animatoren dagelijks voor jullie klaar van 's morgens tot 's avonds. Bij Speelvogels Arendonk ben je welkom voor hele of halve dagen.

Speelvogels mag deze zomer opnieuw gebruik maken van de mooie lokalen en omgeving van de Academie (Wampenberg 26). Zoals steeds gaan onze animatoren daar het onderste uit de kan halen om elk van de vijf leeftijdsgroepen een aangenaam vakantiedagje te bezorgen, met veel afwisseling, leuke activiteiten en goede zorgen voor de kleintjes, maar ook voor de grotere kinderen.
Vooraf registreren is verplicht. Iedere deelnemer draagt een eigen groepssjaaltje, te koop aan de balie van de dienst vrije tijd. Daar kan je ook ineens scheurbonnentjes kopen per tien stuks of een veelvoud van tien.

Meer info over Speelvogels vind je op deze pagina. Open ook even de download onderaan die pagina voor nog wat meer info specifiek voor de werking van deze zomer. Tot bij Speelvogels!