Home Nieuws Milieu Mis geen enkele ophaaldatum met de Recycle! app

Mis geen enkele ophaaldatum met de Recycle! app

Mis geen enkele ophaaldatum met de Recycle! app

Wordt PMD deze week ingezameld of volgende week? Wat zijn de openingsuren van het containerpark? En waar kan je terecht met gebruikte batterijen? Je vindt het antwoord gewoon op jouw smartphone of tablet dankzij de app Recycle!

Afval sorteren en op tijd buiten zetten, was nog nooit zo eenvoudig! Stel zelf je herinneringen in voor de inzamelingen, check snel de sorteerregels en kijk wanneer het containerpark open is.

 

Recycle! biedt snel toegang tot correcte informatie en een aantal handige tools:

• ophaalkalender: naast een week- of maandoverzicht van de inzamelingen in je gemeente of stad is er ook de mogelijkheid om herinneringen voor de inzamelingen in te stellen.

• sorteerhulp: hier vind je een overzichtelijke lijst met de sorteerregels voor de meest uiteenlopende types afval – van huishoudelijke verpakkingen tot elektronische toestellen.

• inzamelpunten: je kan alle inzamelpunten in uw buurt raadplegen, inclusief de openingsuren van de containerparken. Vanuit de kaartweergave krijg je de snelste weg naar deze inzamelpunten meteen op je scherm.

 

Download de app via www.iok.be of via de Apple App Store (iOS) en de Google Play Store (Android). De app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Ophaaldata ook nog steeds beschikbaar voor niet-mobiele surfers

Via www.iok.be - onze ophaalkalender kan je sinds 4 jaar je persoonlijke ophaaldata online inlezen in je digitale agenda. Dit is uiteraard nog steeds mogelijk voor diegene die geen smartphone of tablet hebben.