Home Nieuws Milieu Strijd samen met Arendonk mee voor de titel van 'Gemeente met de Kleinste Voetafdruk'

Strijd samen met Arendonk mee voor de titel van 'Gemeente met de Kleinste Voetafdruk'

Strijd samen met Arendonk mee voor de titel van 'Gemeente met de Kleinste Voetafdruk'

Het klimaat is een zaak van ons allemaal. Daarom neemt Arendonk deel aan de Klimaatstrijd van provincie Antwerpen. De gemeente die de meeste vooruitgang boekt, mag de beker van ‘Gemeente met de Kleinste Voetafdruk’ op de schouw van het gemeentehuis zetten. Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Hoe kan je helpen? Door de komende maanden stap voor stap je ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat mogen gerust kleine stapjes zijn.

Op www.deklimaatstrijd.be vind je de link naar een superhandige app om je daarbij te helpen. Die berekent je persoonlijke ecologische voetafdruk, daagt je uit en geeft handige tips en tricks.

Als elke inwoner een kleine stap zet, nemen we samen een grote sprong vooruit, recht naar de titel van ‘Gemeente met de Kleinste Voetafdruk’.

Hebben we je warm gemaakt om er keihard in te vliegen? Surf dan snel naar www.deklimaatstrijd.be en help ons mee naar de overwinning.

In de Facebookgroep 'De Klimaatstrijd' vind je informatie, inspiratie en medestrijders. Alle tips zijn welkom, dus ook de jouwe.