Home Nieuws Senioren Culturele namiddagen voor senioren: Senior Cinema 'Niet Schieten'

Culturele namiddagen voor senioren: Senior Cinema 'Niet Schieten'

Culturele namiddagen voor senioren: Senior Cinema 'Niet Schieten'

Van oktober tot april kunnen Arendonkse senioren elke eerste dinsdag van de maand genieten van een namiddag vol cultuur. Op dinsdag 1 oktober gaan we van start met de eerste Senior Cinema van het seizoen.

Cinema, muziek, theater of zelf creatief aan de slag? De culturele namiddagen voor senioren bieden voor elk wat wils.

De filmvoorstellingen gaan door in het cinemazaaltje van jeugdhuis ’t Onkrooid, waar vroeger Cinema Renova gevestigd was en vinden zowel in de voormiddag (9.30 uur) en in de namiddag (14.00 uur) plaats.

Dinsdag 1 oktober 2019: Niet Schieten
Bij de laatste aanslag van de Bende van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden …

Kaartjes zijn te koop aan 2 euro (1 euro met een vrijetijdspas) bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis. Een drankje na de film is inbegrepen in de prijs.

Organisatie: cultuurdienst i.s.m. seniorenraad