Home Nieuws Senioren Dag van de Senior

Dag van de Senior

Dag van de Senior

Op woensdag 21 november organiseert de seniorenraad opnieuw de Dag van de Senior. In zaal Renova kom je die dag meer te weten over de veiligheidskaart en test je je kennis van de verkeersregels met onze verkeersquiz.

Woensdag 21 november stellen we de gloednieuwe veiligheidskaart voor ouderen voor, niet toevallig tijdens de Week van de Senior. Deze kaart is een informatiekaart over je gezondheid, met nuttige en relevante informatie over veiligheid, gezondheid, wie te contacteren in nood ...

Het is een initiatief van de gemeentelijke seniorenraad en is samen met de gezondheidsraad uitgewerkt. Alle 65-plussers krijgen die dag gratis een veiligheidskaart.

Aansluitend op deze voorstelling kan je deelnemen aan een verkeersquiz i.s.m. Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Je kan hier je kennis van de verkeersregels opfrissen op een ludieke manier, zonder dat er consequenties aan vast hangen. Je antwoorden mag je namelijk helemaal voor jezelf houden.

Graag nodigen wij alle 65-plussers uit om deze voorstelling en quiz bij te wonen. Deze namiddag is geheel gratis en tijdens de pauze biedt de seniorenraad je een tas koffie of thee met vlaai aan.

Inschrijven kan tot 10 november bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis.

Programma
13.30 uur voorstelling veiligheidskaart
14.30 uur koffie of thee met vlaai
15.00 uur verkeersquiz
17.00 uur einde