Home Nieuws Sport

Nieuws: Sport

Wil je meer bewegen?

Wil je meer bewegen?

Maar … Je hebt geen tijd? Je weet niet hoe? Je vindt het te duur? Je bent alleen? Je weet niet of je het kan?
Je huisarts helpt je verder!

Lees meer

Swimmathon zwembad

Swimmathon zwembad

De swimmathon is weer afgelopen. De resultaten en enkele sfeerbeelden kan je terugvinden op de Facebookpagina van het zwembad.
Proficiat aan de kinderen van Sint-Clara. Zij hebben de strijd tussen de deelnemende scholen heel nipt gewonnen!

Inwoners van Arendonk sporten veilig

Inwoners van Arendonk sporten veilig

Niet in een sportclub, maar wel sportief? Hou je conditie, en die van je gezin, veilig op peil. De gemeente Arendonk biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent. Voor 20 euro per jaar sport je gezond. Bovendien geniet je van tal van bijhorende voordelen.

Lees meer

Multimove

Multimove

Kinderen zitten de dag van vandaag veel stil. Om hun motoriek te oefenen, organiseren we een initiatief om ze meer aan het bewegen te krijgen.

Multimove bestaat uit 14 lessen waar de kinderen op een leuke en aangename manier de 12 algemene basisvaardigheden (glijden, rollen, klimmen, roteren ...) kunnen leren.

Lees meer

Start to Crawl

Start to Crawl

Heb je altijd al je techniek van crawl willen verbeteren? Vanaf 4 september 2017 kan je terecht in het zwembad van Arendonk voor Start to Crawl. Meer informatie vind je in de flyer hieronder.

Lees meer

G-team Okido Sportfiguur 2016

G-team Okido Sportfiguur 2016

Vrijdag 3 februari werden de Arendonkse sportlaureaten van 2016 gevierd in een volle feestzaal De Garve.

Lees meer

Arfit 50+ opnieuw van start

Arfit 50+ opnieuw van start

Arfit 50+ is op 1 februari opnieuw van start gegaan met 17 sportievelingen. Ben je 50 jaar of ouder en wil je zelf ook wat meer lichaamsbeweging?

Lees meer

Kaart mountainbikeroute verkrijgbaar

Kaart mountainbikeroute verkrijgbaar

De mountainbikeroute Teljorenlekkers werd enige tijd terug al geopend en ingefietst. Ondertussen kan je de kaart van de route verkrijgen bij de Dienst Vrije Tijd (blauwe balie) voor € 3 per kaart.

De Teljorenlekkersroute maakt deel uit van het Mountainbikenetwerk Kempen wat in totaal maar liefst 482 km mountainbikeplezier oplevert. Kaarten van het netwerk kan je eveneens verkrijgen voor € 3 per stuk bij de dienst vrije tijd.

Meer info vind je ook hier.