Home Nieuws Verkeer Beleef de overgang naar 2019 zonder zorgen!

Beleef de overgang naar 2019 zonder zorgen!

Beleef de overgang naar 2019 zonder zorgen!

Dankzij de steun van het gemeentebestuur van Arendonk kan je dit jaar opnieuw gratis gebruikmaken van alle feestbussen tijdens oudejaarsnacht en op nieuwjaarsdag. De buschauffeurs op de lijnen 430 (Arendonk-Turnhout) en 390 (Arendonk-Retie-Dessel-Mol) brengen je veilig naar je feestje en weer naar huis.

Meer informatie over alle dienstregelingen en reiswegen vind je via www.delijn.be/oudejaar.

Oudejaarsnachtbiljet gaat digitaal
Het gratis oudejaarsnachtbiljet is enkel verkrijgbaar als sms-ticket. Je hoeft dus niet meer naar het gemeentehuis, de bibliotheek of het jeugdhuis om je biljet op te halen. Maar je mag niet vergeten het vooraf online aan te vragen. Dat kan via de website van De Lijn.

Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw sms-oudejaarsticket. Je kan tot maximum vier gezinsleden registreren onder één gsm-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen zal maken, elke reiziger moet namelijk steeds over een geldig vervoerbewijs te beschikken.

Het sms-ticket is geldig vanaf 31 december 2018 om 18.00 uur tot 1 januari 2019 om 23.59 uur. Je kan het dus zowel tijdens oudejaarsnacht als op nieuwjaarsdag gebruiken. Je mag binnen deze geldigheidsperiode zo veel verplaatsingen maken als je wil.

Het gemeentebestuur wenst je alvast een bruisende feestnacht en een gelukkig 2019!