Home Nieuws Vrije tijd

Nieuws: Vrije tijd

Paasactie in het zwembad

Paasactie in het zwembad

Zwembad Arendonk presenteert:

Paasactie: Ei om een ei!

Alle kinderen tussen 0 en 12 jaar kunnen in het zwembad een tekening afhalen om in te kleuren. Je kan deze tekening ook onderaan deze pagina terug vinden en zelf afdrukken.

Versier de tekening zoals je zelf wil (kleuren, stickers, stempels … alles kan en mag). Knip het uit en schrijf je naam en leeftijd op de achterkant (je kan een abonnement winnen!)

Breng je versierde ei mee als je komt zwemmen tussen dinsdag 3 en zaterdag 14 april 2018. Je krijgt na het zwemmen een chocolade ei of een gezonde koek terug!

Lees meer

Discozwemmen

Discozwemmen

Op vrijdag 30 maart 2018 is het weer discozwemmen in het zwembad van Arendonk.
Iedereen welkom van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Garageverkoop - 21 & 22 april 2018

Garageverkoop - 21 & 22 april 2018

Wil jij je oude speelgoed een nieuw leven geven? Heb jij nog enkele verborgen schatten op zolder? Eind april worden overal in Arendonk de garagedeuren opnieuw opengezet voor de verkoop van allerlei tweedehandsspullen: meubels, speelgoed, boeken … De garageverkoop vindt dit jaar plaats op 21 en 22 april 2018.

Lees meer

De evenementenwagen: alles in huis voor jouw buurtfeest!

De evenementenwagen: alles in huis voor jouw buurtfeest!

Terug van weggeweest! De gemeentebesturen van Arendonk, Baarle-Hertog, Merksplas en Ravels stellen een evenementenwagen ter beschikking aan erkende verenigingen en buurtcomités.

Lees meer

Vrijetijdspas

Vrijetijdspas

Hou je van sporten? Lees je graag? Of ga je liever naar een optreden?

Iedereen heeft recht op een leuke vrijetijdsinvulling, maar voor mensen met een laag inkomen zijn deze activiteiten vaak te duur. Via een vrijetijdspas willen wij mensen met een beperkt budget de kans geven om toch te kunnen deelnemen aan het vrijetijdsaanbod!

Lees meer