Home Nieuws Vrije tijd Buurtinitiatieven Sinte-Katharina

Buurtinitiatieven Sinte-Katharina

Buurtinitiatieven Sinte-Katharina

Zondag 25 november is het weer Sinte-Katharina en trekken de kinderen al zingend van deur tot deur, allicht ook in jouw buurt. Het gemeentebestuur, gesteund door de gemeentelijke jeugd- en cultuurraad, is voorstander van een wijkgerichte aanpak, waarbij de kinderen worden aangemoedigd in eigen buurt te blijven, eerder dan massaal naar het centrum te trekken.

Het gemeentebestuur wil buurtinitiatieven dan ook aanmoedigen en draagt graag de kosten voor de ingrediënten die nodig zijn voor de bereiding van verse wafels en (warme) chocolademelk. Om praktische redenen komen andere ingrediënten of traktaties niet in aanmerking en de lokale acties moeten uitgaan van een erkende buurt-, wijk- of straatvereniging. Individuele acties zijn uitgesloten. Is je buurtvereniging nog niet erkend, kom dan snel langs op het gemeentehuis!

Verenigingen die hiervan gebruik willen maken worden gevraagd uiterlijk maandag 12 november contact op te nemen met Kim Rossie (dienst vrije tijd - gemeentehuis). Breng dan je boodschappenlijstje met de gewenste ingrediënten mee. Die zullen door het gemeentebestuur worden aangekocht en kan je ophalen op donderdag 22 en vrijdag 23 november.