Home Nieuws Vrije tijd Inschrijvingen garageverkoop van start

Inschrijvingen garageverkoop van start

Inschrijvingen garageverkoop van start

Wil jij je oude speelgoed een nieuw leven geven? Heb jij nog enkele verborgen schatten op zolder? Binnenkort worden overal in Arendonk de garagedeuren opengezet voor de verkoop van allerlei tweedehandsspullen: meubels, antiek, boeken ... De garageverkoop zal dit jaar plaatsvinden tijdens het weekend na de paasvakantie, op 27 en 28 april 2019 (telkens van 8.00 uur tot 17.00 uur).

Inschrijven kan vanaf dit jaar online via http://reservaties.arendonk.be, gedurende de maand maart. Ook de betaling voer je online uit, je betalingsbevestiging geldt als deelnamebewijs.

Deelnemers die geen toegang hebben tot een computer of internetverbinding kunnen bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis terecht om zich te registreren.

De deelnameprijs bedraagt 5 euro voor één of beide dagen.

In aanloop naar de garageverkoop, is een overzicht van de deelnemende adressen met voornaamste artikelen beschikbaar via de gemeentelijke berichtgeving, website en in het gemeentehuis.

Nieuw op onze reservatietool http://reservaties.arendonk.be?
De dienst vrije tijd wil meer en meer inzetten op online dienstverlening. Zo kan je thuis inschrijven voor verschillende activiteiten en binnenkort ook gemeentelijke zalen reserveren.

Via volgende stappen schrijf je je in voor een activiteit:

  1. Maak een profiel aan via de knop 'Registreren'.
  2. Bevestig je registratie via de e-mail die je ontvangt.
  3. Maak een gezinslid aan in je account (dit mogen dezelfde contactgegevens zijn als het hoofdcontact).
  4. Schrijf je in voor een activiteit.
  5. Voer de betaling online uit.