Home Werken Werken bij de gemeente Vacature: deskundige vrije tijd

Vacature: deskundige vrije tijd

Het gemeentebestuur van Arendonk zoekt:

deskundige vrije tijd
niveau B - voltijds - contractueel

Functie
De deskundige vrije tijd is op de hoogte van alle beleidsdomeinen van de dienst (o.a. sport, cultuur, jeugd, toerisme, senioren). Door zijn/haar doorgedreven polyvalentie kan de deskundige vrije tijd elke collega van de dienst maximaal ondersteunen in zijn/haar taken. Hij/zij is onder andere verantwoordelijk voor de uitwerking van de Grabbelpasactiviteiten en het evenementenloket. Door zijn/haar uitgebreide kennis over de dienst is hij/zij ook de rechterhand van het diensthoofd vrije tijd.

Vereisten
Je hebt of een bachelordiploma of een diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld.

Wat bieden wij?
De bruto maandelijkse aanvangswedde bedraagt aan de huidige index minimum 2 460,78 euro. Je hebt recht op maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en een fietsvergoeding. Er wordt een werfreserve van 3 jaar aangelegd.

Solliciteren?
Je kan hieronder een infobrochure downloaden of verkrijgen bij de personeelsdienst: 014 40 90 64 of mieke.iemants@arendonk.be. Je kandidatuur moet uiterlijk op 28 februari 2019 verstuurd worden naar het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29, 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of afgegeven op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.