Home Werken Werken bij de gemeente Vacature: schoonmaakpersoneel

Vacature: schoonmaakpersoneel

Het gemeentebestuur van Arendonk zoekt:

Contractueel schoonmaakpersoneel voor de gemeentelijke gebouwen – niveau E1 – (deeltijds - 19/38ste)

Jouw taak bestaat uit het poetsen van de gemeentelijke gebouwen. Wij zoeken iemand die al enige ervaring heeft met poetsen, maar ook stipt, flexibel en discreet is.

Voor deze functie heb je geen specifiek diploma nodig, zowel mannen als vrouwen kunnen solliciteren. Voor meer info over de functies kan je contact opnemen met onze poetscoördinator Kim Rossie op 0474 84 34 73.

De bruto maandelijkse aanvangswedde aan de huidige index bedraagt 1 949,14 euro (met haardgeld) of 1 898,92 euro (met standplaatstoelage). Dit is voor een voltijdse functie. Het bestuur biedt ook een aantal extralegale voordelen aan zoals maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Er zal een werfreserve worden voorzien die 3 jaar geldig blijft.

De kandidaten kunnen onderaan een sollicitatieformulier en een functiebeschrijving downloaden of verkrijgen bij Mieke Iemants van de personeelsdienst: tel. 014 40 90 64 of mieke.iemants@arendonk.be.

Hoe solliciteren?
De sollicitatie moet uiterlijk op vrijdag 2 maart 2018 aangetekend verstuurd worden naar het college van burgemeester en schepenen, Vrijheid 29 te 2370 Arendonk (poststempel geldt als bewijs), of afgegeven op de personeelsdienst tegen ontvangstbewijs.

Downloads